Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Anormal Aktivite 2 Filmi Konusu


Anormal Aktivite 2 Filmi Konusu
 
2014, ABD yapımı, korku komedi tarzında, 86 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Temmuz 2014 olan filmdir. Anormal Aktivite 2 filmi konusu; Anormal Aktivite serisinin ikinci filmi yine insanları gülmekten öldürmeye geliyor. Korku komedi tarzındaki filmleri sevenler için güzel bir tat olabilir. Malcolm sevgilisi Kisha’yı bir kaza sonucu kaybeder. Onu unutmak ve yeni bir başlangıç için Megan ile evlenir. Ancak ne kadar sıkıntılı ve acayip olay varsa ailemizin başına gelir. Ayrıca eski sevgili Kisha’da bir şekilde yeniden canlanarak Malcolm ve ailesinin mahallesine taşınır ve işler çığırından çıkar.
 
Anormal Aktivite 2 Filmi Fragmanı İzle

 
 
Anormal Aktivite 2 filmi yönetmeni Michael Tiddes, senaristi Marlon Wayans, Rick Alvarez başlıca oyuncuları Marlon Wayans (Malcolm), Jaime Pressly (Megan), Essence Atkins (Kisha), Gabriel Iglesias (Miguel), Missi Pyle (Noreen), Ashley Rickards (Becky), Affion Crockett (Ray Ray), Steele Stebbins (Wyatt), Rick Overton (Profesör Wilde), Hayes MacArthur (Ned), Dave Sheridan (Agouhl), Cedric the Entertainer (Peder Williams), Kurt Carley (Doktor Rousch), Tom Virtue (Peder Callahan)’dır. Anormal Aktivite 2 (A Haunted House 2) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: