Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Hayalet (Phantom) Filmi Konusu


Hayalet (Phantom) Filmi Konusu
2013, ABD yapımı, macera, gerilim tarzında, 98 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 18 Temmuz 2014 olan filmdir. Hayalet (Phantom) filmi konusu; Soğuk Savaş döneminde bir Rus denizaltısında görev almış olan kaptan Ed Harris (Demi) bir yandan baş gösteren psikolojik sorunları ile uğraşırken diğer yandan yeni görevinde başarılı olmaya çalışacaktır. Başlangıçta çok kolay gibi görünen görev sonrasında tek başına baş etmek zorunda kalacağı bir ölüm kalım savaşına dönüşecektir.
 
 
Hayalet (Phantom) Filmi Fragmanı İzle

 
 
Hayalet (Phantom) filmi yönetmeni Todd Robinson, senaristi Todd Robinson,  başlıca oyuncuları Ed Harris (Demi), David Duchovny (Bruni), William Fichtner (Alex), Lance Henriksen (Markov), Johnathon Schaech (Pavlov), Jason Beghe (Semak), Dagmara Dominczyk (Sophi), Derek Magyar (Garin), Sean Patrick Flanery (Tyrtov)’dur. Hayalet filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: